Waarom Vastgoed Verzekeringen?

 

Een goede vastgoedverzekering (ook wel opstal- of onroerendgoedverzekering genoemd)  is essentieel voor doordacht beheer van uw vastgoedportefeuille; één calamiteit kan voldoende zijn om uw solide belegging te veranderen in een drama, waarbij uw jarenlange top-rendement verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Uitstekende dekkingen voor uw onroerend goed
Wij zijn specialist op het gebied van vastgoedverzekeringen en vanuit onze expertise geven we u graag advies dat perfect is afgestemd op uw situatie. Bovendien kunnen we uitstekende dekkingen voor u realiseren, die volledig zijn toegespitst op vastgoedportefeuilles of VvE’s. Bent u vastgoedbeheerder? Dan kunnen we de verzekeringen voor uw klanten ook voor u inregelen.

Scherpe premies
Onze opstalverzekeringen hebben uitstekende voorwaarden én scherpe premies (vaak zelfs de goedkoopste premies). Dat kunnen we bieden, omdat we onze verzekeringen collectief inkopen. Voor de portefeuilles die wij verzekeren, lopen de voordelen hierdoor flink op: variërend van 30 tot 50 %, ten opzichte van de standaard premies.

Neem contact op