Tarieven

Firmo Vastgoedverzekeringen werkt op netto basis. Dat wil zeggen dat wij niet verdienen aan de verzekering zelf. Geen provisie en ook geen bonussen achteraf. Ook onze werknemers ontvangen geen provisie of bonussen. Allen hebben ze een vast salaris. Gegarandeerd. Alles wat wij verdienen, brengen wij u rechtstreeks in rekening. Dat is voor u volledig transparant en voor ons de enige manier om volledig objectief te kunnen inkopen.

Minimale portefeuille
De minimale portefeuillegrootte moet € 1.500.000 zijn, of minimaal vijf panden hebben. Per pand rekenen wij éénmalig € 125 voor een waardebepaling. Met deze waardebepaling krijgt u een garantie tegen onderverzekering.

Beheer-fee
Ook rekenen wij per pand een beheer-fee. Voor deze fee onderhouden wij het collectieve contract, checken wij jaarlijks uw portefeuille en uw polissen. Deze fee is gebaseerd op de grootte van het pand.

Premie berekenen
Klik hieronder op ‘bereken uw premie’, om direct uw verzekeringspremie, inclusief beheer-fee, per pand te berekenen. Wij factureren de premie en de beheer-fee overigens afzonderlijk, maar als u ze nu via onderstaande button berekent, dan krijgt u alleen het totaalbedrag te zien.

Eigen risico
Het eigen risico bij schade bedraagt € 500 (voor horeca € 2.500) per schade. U kunt de schademelding bij ons aanleveren en wij handelen de gehele schade af. Voor onze werkzaamheden rekenen wij € 250 excl. btw per schade.