Glasverzekering

Een glasverzekering is niet altijd een noodzakelijke verzekering, maar is in sommige gevallen wel aan te raden. Bij een brand is eventuele glasschade gedekt op uw opstalpolis. Heeft u echter alleen een ruitbreuk, dan is dit niet gedekt door uw opstalverzekering.

Heeft u een pand met ramen van een gemiddelde grootte, dan kunt u het beste zelf een afweging maken van het risico dat u loopt: hoe vaak gaat er een raam kapot en wat kost het vervangen van een raam? Beschikt u echter over grote glasoppervlaktes, bijzonder glas of glas op moeilijk te bereiken plaatsen, zoals bij hoogbouw, dan raden wij u aan om een glasverzekering af te sluiten.

De collectieve Firmo glasverzekering
Ook voor glasverzekeringen heeft Firmo Vastgoedverzekeringen een passende oplossing. Met deze collectief ingekochte verzekering bieden we u een super scherpe premie, gecombineerd met een uitstekende naturadekking. En dat houdt concreet in dat u, in geval van ruitbreuk, één telefoontje pleegt waarna de glaszetter meteen komt om de schade te herstellen. Goed geregeld, toch?